Friday, March 27, 2009

Vilken dag vilken dag...

Först började dagen med att Lillan vaknade lite förtidigt, 05.30...puhhh. Det var bara att hoppa upp. Efter ett par tvättar och ett par ut och in plock i diskmaskinen var det dags att bege sig till Skärholmen. Jag skulle klippa mig och Christian skulle inhandla lite skjortor och Lillan ville ha nässpray från apoteket. Efter tre timmar och med en liten tröttis som vägrat sova var det dags för ännu en sov tid. Men inte heller denna passade den lilla damen. Efter 60 min gav jag upp. Då var det ju dags för middag. Efter middagen färgade jag håret. Jag gjorde super snygga slingor. När jag höll på med dom supersnygga slingorna så bestämde jag mig för att färga ögonbrynen också, färgen hade jag också inhandlat under dagen. Utan att läsa på paketet så slängde jag på lite färg...1...2...3 s....svart. Mina ögonbryn var svarta. Jag skyndade på att tvätta bort färgen, men det var försent. Det var ju dock inte bara brynhåren som blivit svarta, utan också huden under. (Skitsnyggt) I ren panik fick Christian börja elda lite här hemma. Aska är nämligen det bästa man kan använda under sådanhära kriser. Efter många gnugg börjar nu se ganska så normal ut.

Just nu så står min söta kille vis spisen (så som det ska va), Lillan somnade på stört, tog ca 2 s. Inte konstigt då hon inte har sovit på hela dagen(stackarn). Och jag sitter här, framför datorn.

Jag är lite nervös för att imorgon ska jag och Christian åka bort över natten och lämna lilla Lillan till min syster med familj. Jag har ju aldrig varit borta från henne. Men det ska nog gå bra. Hon kommer trivas som fisken i vattnet hos syrran, det är nog mer jag som är lite stingslig.

Nu är det dags för mat och lite vino.

5 comments:

Anonymous said...

När ni komma tillbaka - bebis sitta med glasögon och bok i soffa. Läsa Tolstoj. Be nya mamma (Jessica) om en fet cigarr och en konjak. Ni bara tänka: Vem är det här och var är min riktiga bebis?

Anonymous said...

Kanske lämna bebis hos tant Betzy istället? Bara färgkluttar, kanske lite rödvin och basker istället för Tolstoj och cigarr?

Anonymous said...

Nai, nai, hos tant Betzy det bara bliva katthår i goa bebismaten. Då bebis kräkas hårbollar. Inte najs. Man tro det kan var gosedjur av misstag.

Fam Andersson/Sjöstedt said...

Ni sluta nu!!!! Jag rädd!!! ni inte ta min bebis...

Bettan said...

Du är inte ensam om att ha färgat ögon brynen lite för hårt. Inte alls roligt. Jag ordagrant skrubbade mina ögonbryn med svinto.
Hoppas ni får det riktigt mysigt och roligt imorgon.

Kram